Diskuse

Český volič

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Antoníne Brzku, není to až tak jednoduché!

 

ODS úspěšně plavala na úspěchu charismatického zakladatele, úspěšně se sloučila ve svých negativních aktivitách s ČSSD a společně rozpartyčovali naši zem, což se snaží dělat dosud. Petr Nečas chtěl zbavit ODS kmotrů a zlodějů všeho druhu, úspěšně byl zvolen do čela ODS, ale záhy svůj boj proti odeesácké žumpě začal prohrávat a nakonec ku svému překvapení do ní spadnul sám. ODS zachránil Miloš Zeman, že nepřipustil, aby Miloslava Němcová byla premiérkou. Nyní se pokouší ODS spasit Petr Fiala. Osobnostně na to má, aby postavil ODS znovu na nohy. Charismatický leader rozhodně není, ale krysy z potápějící se lodi jsou pryč. Šanci má.

 

TOP 09 má ve svém vedení garanci konzervativní pravicové politiky, ale také garanci podivné liberální politiky. Je pravda, že vládní úspěchy jsou skutečně tristní, ale koho měli pravicoví voliči volit, když ODS dělala dojem, že spěje ke svému zániku.

  ČSSD a KSČM nedosáhli rudooranžové koalice díky vnitřní rozhádanosti sociálních demokratů. Také dobře. A jsem moc rád, že konečně převezmou zodpovědnost za zdravotnictví, které zatím dokázali jen rozvracet. Nyní to rozvracení dotahují dalším odčerpáním miliard ze zdravotnictví díky svým slibům voličům.   :-)

0 0
možnosti

ANO a Úsvit přímé demokracie přišly ke svým ziskům jen díky amorálním politikům všech vládnoucích stran. Nyní teprve uvidíme, co nás čeká. Všichni jsme byli zhnuseni současnou politikou, mizejícími stamiliardami z našich peněz a všichni jsme volali po změně. Ale také si nejsem jist, že tato politická uskupení budou schopna držet lepší kurz.

 

KDU-ČSL na rozdíl od odeesáckého falešného zařazování sám vnímám jako stranu konzervativně pravicovou se sociálním aspektem. Strany, které se proklamovaly jako pravicové, zklamaly mne neúctou k přirozeným vztahům, příliš velkou lačností k levičáckému sociálnímu inženýrství, ale i podivným levičáckým zdviháním daní, zklamaly mne svým odklonem od pravicových hodnot. A tak doufám, že Pavel Bělobrádek je povede lepším směrem.

 

S autorem lze jen souhlasit, že občané nás překvapili, že se nenechávají tolik oblbovat předvolení rétorikou a že konečně chtějí skutečnou změnu.

:-)

0 0
možnosti

Nejpřiléhavěji sedí slova k ODS, kterou založil Klaus jako nástroj efektivního kradení ze společného. Někteří voliči to ovšem nepochopili dodnes. A u ostatních stran? Komouši mají zatím ještě kopu pomýlených staříků k hlasování, ale ubývá jich. Zbytek voličů různých stran mi připomíná veslující na dně suchého rybníka, kteří ještě nepochopili, proč se jim práší od vesel.

0 0
možnosti

Asi to bylo trochu jinak. Osazenstvo Štrougalova Prognostického ústavu si rozdělilo občany podle několika ideologií do různých stran. Do jaké míry již tenkrát brali toto základní rozdělení společnosti jako politický bysnys, nevím. Ale strany jako nástroj klientelismu, nástroj rozkrádání veřejných financí a nástroj korupce a protekce se vyvíjel dodatečně.

:-)

0 0
možnosti

Ale pane doktore, kouniste prece neposiluji, jsou plus/minus stale na svem, jiz v r. 2002 ziskali 18,5 pct., k nim se protentokrat vubec nedokazali priblizit, nazapomenme. Pokud jde o nemalou sumu ceskych volicu, jejich nejvetsim problemem, jak se zda, je skutecne to, ze dokazi opakovane venovat bianco duveru lidem, o nich nevi ani zbla. Nasledne jsou zklamani a nadavaji (nejlepe anonymne na internetu). Nu, a pokud jde o pana Okamuru, jiz jsme take meli v parlamentu nejakeho pana Sladka, a co ? Prezili jsme to, demokracie take jeho dokazala zvladnout.

Pekne pocteni, pane doktore, a karma. :-)R^

0 0
možnosti

... o nichz nevi ani zbla ... omluva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
MUDr. Antonín Brzek, psychiatr a sexuolog

Seznam rubrik