Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80a68n 41M11e97r24t41a

4. 9. 2014 22:13

Vážený pane doktore, ačkoli vás osobně neznám, slyšel jsem, že jste mnoha lidem významně pomohl. O to víc mě zaráží, když od vás čtu článek, který se zaměřuje z velké části na odbornou záležitost, přitom nezmiňuje žádný odborný zdroj. Zato používáte odvolávání na neurčité autority, emotivní výrazy apod. Zarážíte mě, jak v určitém případě dokážete přistupovat k lidem bez předsudků a dokážete vystoupit proti stereotypizaci, pak tady sám předvedete něco, co předsudky podporuje.

0 0
možnosti

Milý příteli, různost našich pohledů na tuto problematiku zřejmě vychází z našeho různého pojetí svobody jednotlivce.

Dle mne svoboda jednotlivce končí tam, kde by omezila zájem a svobodu druhého člověka. A o tom to tady je. Naplnit touhu osob žijících v stejnopohlavním páru po rodičovství bych jim moc přál, ale tady jde o to, že naplnění jejich štěstí by bylo na úkor druhé osoby, tedy jim svěřeného dítěte.

Pokud jde o výtku, že neuvádím prameny, tedy blog není vědeckou studií, je to něco jako býval fejeton v klasických médiích. Vědecké studie musíte hledat v odborné literatiře.

B.

0 0
možnosti
Foto

Falešnými argumenty se vám to v článku hemží. Vy osobně nikdy nemůžete vědět co je v zájmu dítěte.  

Jinak stát by vůbec neměl vstupovat  mezi ty, kteří chtějí dát dítě k adopci a ty, kteří ho chtějí adoptovat.  Stát nemá žádné právo rozhodovat o osudu dětí.  To právo vlastní rodiče.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS