Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stejně žerete děti.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem včera, podkladě svého článku Když se chce politik zviditelnit, tak plácne cokoli. Ale jen někdo...

Zdroj:http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536441

dostal do diskuze s panem Alešem Homolkou.

V podstatě tvrdí, totéž, co pan Macháček zde. A sice, že pedofilie není závislá na sexuální orientaci.

Pedofilie možná ne, ale jak vysvětlit, že jsem schopen zpaměti recitovat tři případy homosexuálně pedofilních vražd a žádnou heterosexuální pedofilní vraždu?

A na ty tři vraždy by mělo být nejméně 60 heterosexuálních vražd, že?

2 0
možnosti

J27a39r24a 47R35a56n65k

16. 7. 2016 21:28

Jiri, ale urcite znate na desitky pripadu (vim, ze ctete i v jinych jazycich), kdy hetero muzi, casto i zenati s rodinou, meli vybudovana mista, kde drzeli mnohdy i desitky let unesene deti, ty deti dokonce uz vychovavaly jejich ve svem "vezeni" i jejich potomky, presto neni znam zadny pripad homosexuala, ktery by se stal takovou nestvurou.

0 0
možnosti
Foto

P34e36t57r 95H67e15s98s

16. 7. 2016 11:52

Já jen nechápu proč by do homosexuální rodiny musel po případném úmrtí biologického rodiče zasahovat soud. Všichni víme jak je soudnictví u nás rychlé a jak jsou protikladně měněny rozsudky prvoinstančních senátů. Homo fobie je přítomná u poslanců nejen ČSSD a jak zaručit objektivitu u homofobního soudce.

1 0
možnosti
Foto

To není příliš kvalifikovaná otázka. Mohu Vás ubezpečit, že pokud nebude přeživší partner/ka zapsán/a v rodném listě dítěte, tak soud musí proběhnout.

A nemyslím, že by v případě péče o dítě byly nějaké dlouhé průtahy.

0 0
možnosti
Foto

Čtvrtek bude zítra?

0 0
možnosti

bohužel pro vás ta dáma měla pravdu, a to v tom, že je skutečně prokázáno, že jak zneužívání alkoholu a drog, jsou homosexuálové náchylnější i k sexuálním nemocem a i jsou více postižení pedofílií než hetero. To ovšem neznamená, že každý homosexuální člověk je takový a právě tak to neznamená, že hetero tací vůbec nejsou. Znamená to, že u skupiny homo je častější výskyt těchto jevů :takže měla pravdu. Možná by se vám vyplatilo číst podobné diskuze, které již proběhly, protože jsou v některý příspěvcích odkazy na příslušné vědecké studie. A možná se i podívat na počty pravděpodobnosti.

Je ovšem možné, že se ona dáma nevyjádřila dostatečně diferenciovaně, a tak vznikl dojem, že má na mysli každého homo, což pochopitelně i z její strany svědčí o nepochopení počtu pravděpodobnosti

3 1
možnosti
Foto

Obávám se, že vaše kategorická tvrzení nemají oporu v seriozních vědeckých zjištěních. Zkuste např: https://cs.wikipedia.org/wiki/Homosexualita#Vztah_homosexuality_k_pedofilii

kde najdete:

Sexuální skandály katolických duchovních, jejichž činy se v převážné většině medializovaných případů týkaly dospívajících chlapců, přispěly k diskusím o tom, zda jsou homosexuálové náchylnější ke zneužívání dětí či mladistvých než heterosexuálové. Empirický výzkum dokumentuje, že sexuální orientace osob neovlivňuje pravděpodobnost zneužívání dětí.[46][47][48][49].

Uvedené odkazy a jejich obsah osobně jednoznačně preferuji před vaším nedoloženým tvrzením.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS