Diskuse

Restituce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J83a89r67a 55R20a13n32k

2. 1. 2014 1:22

R^ Karma! Ve Svycarsku jsem mela moznost poznat dva ceske kneze, oba skoncili v 50. letech jako mladi po ukonceni teologickych studii a ordinaci (neznam bohuzel cesky nazev) v Ostrave v dolech, urcite si na sebe vydelali, zadneho ceskeho duchodu se nedozili.

1 0
možnosti

Dobrý den, problém je ten, že 

Vatikán znovu založil Mussolini, Pius 12. měl konkordát s Hitlerem, pomohl mu k moci, Vatikán a fašismus jedno jest, tedy Vatikán jako firma, ekumenismus jest cesta jak firmu rozšiřovat. V té souvislost ani nepředstírají, že by šlo o víru v Boha, ale Papeže. staronově jsou to peníze a moc, co je jejich náboženstvím. Kromě pravdy a lásky kterou musí rozhodně hlásat. aby heretici, a dokonce i katoličtí věřící, nepochopili. Benešovy dekrety se směle mohou uplatnit na veškerý majetek katolické církve, vyjma prokazatelných výjimek s osobní statečností věřících na konkétní farnosti....

0 3
možnosti

Pokud jsem si četl noviny, tak právě u těch boromějek jisté pochybnosti byly. Takže měly počkat na nějaký závěrečný posudek pozemkového úřadu.

0 0
možnosti

Z61d33e14n63a 60K84o43č14í

2. 1. 2014 10:39

Antonín Brzek má v podstatě pravdu. !! U vás však silně pochybuji, zda vaše jízlivé připomínky mají nějaký reálný základ, nebo zda se jedná pouze o komunistickou ideologii. :-/

0 0
možnosti

:-) Pěkně rozebráno !  Argumenty jsou dostatečné, ale některé zarputilé o skutečnosti, kterou prostě nechtějí vnímat, nepřesvědčíte ! R^

7 0
možnosti
Foto

Vážený kolego, i kdybyste snesl řadu dalších nevyvratitelných argumentů, budete po otevření diskuse mlácen zdejšími na blogu operujícími klerobijci, kteří po přečtení slova církev zahajují okamžitý "drang nach Vatikan". 

40 let totalitní výchovy proti všemu duchovnímu přineslo své plody a zdá se, že dračí vejce, zaseté bolševiky,  bude ještě dlouho velmi plodné.

Vám karma, do nového roku mnoho pracovních a osobních úspěchů, dobrou mysl a aspoň krapítko lidského štěstí.

12 0
možnosti

No jistě, pokud průměrná cena náhrady za metr čtvereční nevydaných lesů byla stanovena na 29 kč a skutečná průměrná cena nabídky v době přijetí zákona o narovnání se pohybovala  ve výši 15 kč, tak vskutku jaksi toto dračí vejce musí jisté pochybnosti o restitucích vzbuzovat. Na to nepotřebujete bolševickou výchovu, na to stačí umět psát,číst a počítat.

Pozn.: Nikdy v historii zkrátka průměrná cena lesa nedosahovala výše, z níž byly vypočítány náhrady.

A mimochodem, na počátku 90. let bylo jasně řečeno, že restituce se budou týkat toliko fyzických osob.

0 2
možnosti

Karma.Bude zajímavé sledovat jak dopadne vydání majetku Řádu německých rytířů.Je to ostuda, pokud si stát ponechává majetek zabavený nacisty.Jistě se kolem toho strhne mediální hysterie neinformovaných ovcí.Pastýř těchto ovcí,lhář a demagog Zaorálek - ministr zahraničí....kam až ještě česká politika klesne?:-(

9 0
možnosti
Foto

Ohledně pana Zaorálka - berme to z druhé stránky. Budeme zřejmě jediný stát v civilizovaném světě , který bude mít šéfdiplomata absolventa oboru Marx - leninismus - ekonomie na FF .

0 0
možnosti

J23o70s77e11f 36P56o56t95r

1. 1. 2014 2:14

Stoprocentní souhlas !!! Karma !!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
MUDr. Antonín Brzek, psychiatr a sexuolog

Seznam rubrik