Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nejak ve skrytu duse doufam, ze lidi s vasimi nazory moc neni, a i to malo brzy zmizi ze sveta. Jinak totiz zmizi ze sveta evropska civilizace vcetne jejich hodnot, coz bych opravdu nerad. Kam vede ta vase podpora muzete videt treba na sobotni(m) vitezi(ce) Eurovize.

0 1
možnosti

1) Evropu regionů chtěl stvořit už Hitler.

0 0
možnosti

Prosím jen né to co jste popsal.

Nějaká odpověď na článek asi není v diskusi možná, to by bylo jedině na nějaký jiný článek.

ale to co mě nejvíc zarazilo?

"Pokud debata odborníků na půdě EP dospěje k rozumnému konceptu EU jako standardní federace, bude pak na evropských poslancích vyšlých ze současných národních států, aby dokázali přesvědčit své národní vlády a národní parlamenty, i občany svých států, aby tento koncept přijali."

Takže to necháme na odbornících.. A kdo to jsou ti odborníci? Na tohle slovo "odborníci" už jsem alergický. Každý, když chce něco prosadit, co je úplná zhovadilost, se ohání odborníky.

A druhá část odstavce? Že by měla být za naše peníze vytvořená kampaň, která bude daňové poplatníky přesvědčovat jak je to bezvadný a že to mají chtít??? To doufám nemyslíte vážně.

0 1
možnosti
Foto

Autor to vážně myslí. A to, že to Vy nechápete jen dokazuje to, že přesvědčování je třeba. ;-D No a zadarmo nikdo nikoho přesvědčovat nebude, to se děje jen na blozích a v diskusích. ;-D

A teď vážněji. Jsem Čechoholanďan, třicet let jsem žil v Československu a přes třicet let již žiji v Nizozemsku. Takže již nejsem pravý Čech ani nejsem pravý Nizozemec. Na obě země se dívám trochu s odstupem a možná i s nadhledem. Evropská federace, pokud správně provedená, by mi nevadila. Bylo by však třeba, jak též autor píše, aby se evropské istituce staraly jen o celoevropské věci a národní instituce si spoustu lokálních věcí rozhodovaly samy. Teď je to spíše naopak.

4 0
možnosti
Foto

Pěkný článek. Současný stav EU jste popsal pěkně. Jen jedna malá oprava: parlament EU se stěhuje mezi Bruselem a Strasburkem jen kvůji francouzům. Europoslanci všech ostatních zemí by chtěli zasedat jen v Bruselu. Toto na nizozemské televizi trvdili někteří nizozemští europoslanci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
MUDr. Antonín Brzek, psychiatr a sexuolog

Seznam rubrik