Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VU

Vážený a milý pane prezidente Ing. Miloši Zemane, CSc., 26.1.2016 jste v srdečné rozpravě se spoluobčany proslovil humorný, na všechny politiky zevšeobecněný bonmot, přičemž soudným posluchačům v sále a následně ovšem stejně tak i v médiích bylo a je jasné, že se z Vaší strany jednalo o výraznou, dobře srozumitelnou nadsázku. Leč vychytralí pokrytci (toužící například po přeplaceném postu v Bruselu?) trvale číhají, aby Vaše slova bezostyšně překroutili. Vězte prosím, že mí blízcí a já jsme Vám hluboce vděčni, že na mezinárodním fóru moudře, obětavě, šarmantně a úspěšně hájíte zájmy občanů České republiky! Že mimo jiné vytrvale vstupujete do osobního kontaktu s lidmi všech krajů naší země. Vaše postoje a iniciativy jsou promyšlené, zásadové a konzistentní; jejich správnost se (navzdory mnohdy neomaleným a řekl bych až umanutým útokům oponentů) znovu a znovu potvrzuje. Jsem nadšeným obdivovatelem rovněž Vašich vpravdě nedostižných dovedností řečnických, kdy i přes reálnou nahuštěnost Vašeho pracovního programu jste autorem a interpretem pravidelně brilantních státnických proslovů spatra. Ctěný pane prezidente, myslete prosím i na Vaše zdravíčko a tu a tam si dopřejte chvilku oddechu. Těším se, že v příští přímé prezidentské volbě, v roce 2018, Vám znovu odevzdám svůj hlas řadového voliče. V neposlední řadě Vám pak touto cestou děkuji za Váš přátelský a konstruktivní přístup k příslušníkům ostatních slovanských národů, jež mí bezpartijní rodiče odedávna vnímali jakožto národy bratrské a totéž i mně vštěpovali. K dnešnímu datu mě hřeje zejména ta skutečnost, milý pane prezidente, že na svobodných sociálních sítích Vás názorově, tedy svými vyjádřeními, aktuálně podporuje odhadem devadesát procent respondentů.

S projevem dokonalé úcty MUDr. Václav Urbánek, CSc., z městské části Praha 2

0 0
možnosti
Foto

„Jsme na lecjaké stařecké žertíky od pana prezidenta zvyklí, nicméně tentokrát již překročil všechny meze únosnosti.“

8-o8-o8-o

Nezbláznil jste se? Na rozdíl od Zemanova „*undování“, které bylo bezprecedentně vulgární, v tomto případě nevyzývá k Sobotkově odstranění (což je mu lživě vyčítáno), tak nevím, co na jeho výroku shledáváte nepřijatelným.

Nicméně kalašnikov je na můj vkus příliš velký. Já bych si na takovou věc koupil brovnink. Vypadá to jako hračka, ale můžete s tím za dvě minuty postřílet dvacet arcivévodů, hubenejch nebo tlustejch.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte toho ministra Dienstbiera, občana USA - tedy země, kde se už prezidenti opravdu stříleli?

Tak to potom ano, ten to může opravdu správně a odpovědně posoudit! Rv

4 0
možnosti
JV

J61i73r74i 88V88r10a78b28e32c

27. 1. 2016 18:00

MZ ,Prezident pro spodni milion.

2 1
možnosti
Foto

A pro Pepu Nováka. ;-D

0 0
možnosti
Foto

V některých zemích může být hlava státu odvolána pro zdravotní nezpůsobilost. Kéž by!

3 4
možnosti
VH

Vzhledem k tomu, jaké myšlenkové perly jste schopen ze sebe vypudit, nevěřím, že by se takový hlupák vůbec mohl stát lékařem.

2 1
možnosti
Foto

Tak tu diagnózu opravte, jistě jste lékařem lepším. ;-D

1 2
možnosti
Foto

I83v86a46n 97M26a84r58e27k

27. 1. 2016 16:55

!!P.Brzku, při vší úctě, 100x raději budu poslouchat bonmoty prezidenta ČR [>-] p.Miloše Zemana jak "výplody ducha" p.Dienstbiera ml. Klvaně a dalších týpků stejného ražení R^!!

5 2
možnosti
Foto

......člověče , je štěstím , že v dnešní době máme prezidentem právě Miloše Zemana , protože kdyby byl na Hradě někdo jako Sobotka , alias vlastizrádce , tak by to pro Česko bylo dvojnásob kruté ( ono to určitě přijde , protože máme za premiéra Sobotku se všemi těmi sluničkáři , kteří si nevidí ani na špičku nosu ).........:-P:-P

7 1
možnosti
Foto

V čem by to bylo dvakrát tak kruté? Vysvětlete!

1 1
možnosti
ZJ

V klidu si třikrát přečtěte, co pan prezident řekl, pětkrát o tom popřemýšlejte a potom teprve pište.

11 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
MUDr. Antonín Brzek, psychiatr a sexuolog

Seznam rubrik