Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Dobrý článek, jen to srovnání s těmi auty trochu kulhá. Abstrahuji, že jiná doprava by měla také ztráty, ale to důležité, silniční provoz se řídí pravidly a přítomnost muslimů v Evropě má také svá pravidla - zákony. Vtip je v tom, že se jimi žádné záp. vlády neřídí!!! Ale i u nás byla udělena protiprávně registrace ÚMO. I evropský soud se vyjádřil k šárii, ale s žádnou vládou to nepohnulo. Zde je zakopaný pes.

Určitě je na místě žádné další muslimy nepřijímat a to platí pro celou Evropu.

Byl seslán arabský Korán, tak jak je v něm dvakrát psáno, tak ať jeho vyznavači v Arábii zůstanou a necpou se tam, kde jsou nadpočetní!

0 0
možnosti
JR

J80a79r82a 80R80a77n19k

16. 7. 2016 21:56

Dobre napsano, ale jak resit v Evrope, kde kazda zeme ma jinou imigracni politiku (znam tam jen tu svycarskou, ucastnila jsem se s rodici mnoha hodinovych pohovoru), kde si navzajem nevymenuji informace a databaze......mate Gauguina, mozna, ze by k identifikovani bylo misto otisku prstu a falesnych jmen, vhodnejsi uriznout jedno ucho;-)

Ziji v kosmopolitni Kanade a je zde pres milion muslimu, prestoze je nejakych 75% lidi bez predsudku a uznavaji vsechny viry, obcas se kvuli "zahaleni" zvlaste ve francouzske casti ozyvaly hlasy proti tomuto. Kanada doposud vzala asi 35.000 Syranu, to neznamena, ze dostanou vzdy obcanstvi, zatim maji pravo na pobyt a praci, pokud se jednoho dne budou chtit vratit, nikdo jim nebude branit, Presto se zde pise, ze to s cim mame ted do cineni, bude trvat nejakych 40-50 let.

http://www.macleans.ca/politics/land-of-intolerance/

0 1
možnosti
MK

Stále stejné bludy, už s tou Kanadou dejte pokoj. Srovnávejte: zalidnění 3,5 ob. na km2, u nás 130; Vašich "75% bez předsudků" nejsou muslimové, když uznávají všechny ostatní víry atd. Dlouhý seznam problémů s muslimy v Evropě se nedá srovnat s Vaším malým papírkem, tak akorát na malý nákup.

0 0
možnosti
JS

J53o87s73e28f 85S87u31k

16. 7. 2016 11:58

Výborně sepsáno..

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
MUDr. Antonín Brzek, psychiatr a sexuolog

Seznam rubrik