Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až na pana Gazdíka nemám výhrady a s vaší analýzou se dá jen souhlasit. Taky nevím jestli je dobrá úvaha o tom, že skutečně KDU plus STAN dosáhnou deseti procent. Bohužel se domnívám, že moc lidí slyší na Babiše. Rozumí mu a obdivují ho.

0 0
možnosti

Inu, v Nizozemí v průzkumech už vede pan Wilders a ve Francii paní Marine Le Penová. Takže po dni 7. květen 2017 se může odehrát třeba i Frexit. Býval jsem velkým a upřímným fanouškem projektu zvaného "Evropská unie". Avšak jen do té doby, než se vysněná EU "nenápadně" přerodila v jakousi "Unii německou". Up to date je pak Evropská unie ve své stávající podobě tělesem už víceméně utopickým. Pokud se doopravdy rozpadne, národní státy budou muset svou ekonomickou jakous takous stabilitu každodenním poctivým úsilím vydřít. Věřím, že to dokáží, a to dokonce včetně zemí natolik nevelkých, jako je naše po dlouhá staletí drahá a nenahraditelná vlast, Česká republika. Budeme prostě ještě o kousíček chudší, než jsme, a to se dá vydržet. Prosím pěkně, to jenom zřetelně germanofilní KDU-ČSL, včetně svého "amatérského mluvčího", pana doktora Antonína Brzka, nás v rámci svého katolického apoštolování přeudatně straší a děsí, jakou že nesnesitelnou katastrofou bude žití ve svobodné vlasti, neboli bez ostrakizujících povelů ze strany nikým nevolené bruselské úřednické smetánky. Žel tu a tam někde zaslechnu - a to mi starost činí - že sjednocené Německo si svůj sen o "Čtvrté říši" jen tak vzíti nedá ... Co si o tom mám myslet, zkušení, poraďte. A ve vší pokoře prosím mainstreamová média, aby nás občany detailně seznámila též se zněním projevu pana Tomia Okamury; tedy s jeho nedávným vystoupením na celoevropském setkání národních svobodomyslných platforem.

0 1
možnosti

A jaké máte politické perspektivy pro malé Česko uprostřed Evropy? Pane nebuďte bláhový, že by mohlo samostatně obstát. Buď půjdeme s EU, nebo by se mohl dát dohromady Visegrad (i když kontakty Orbána a Putina mě děsí), nebo připadneme opět Rusku. Jiná cesta není. A se sovětským svazem na věčné časy jsme si užili dost a bylo to kruté.

0 0
možnosti

J95a18n 78R78á40ž

5. 2. 2017 19:05

Máte v tom hodnocení guláš. V jedné větě píšete, že ANO je mocným lídrem pravice a v další, že nemá program. Z čeho tedy usuzujete, že ANO je pravicový politický subjekt? Nota bene, když Babiš se chová jako typický socialista: Ze společného bere pro sebe a obírá nás o zbytky individuální svobody!

0 0
možnosti

Babiš je kapitalista 19.stol. a to ještě střihnutý mafiánskými manýry. Socialista??? Tak leda pro sebe. ANO je bohužel subjekt a v osobě Babiše přitahuje hlupáky celého Česka.

0 0
možnosti

Autor ještě opomněl zmínit další přednost KDU-ČSL - totiž že je spolehlivě antikomunistická (když tedy nepočítám ten Kalouskův úlet v dobách, kdy byl ještě jejím členem). Ač dlouholetý pravicový volič a ateista, dnes se jednoznačně také přikláním ke KDU-ČSL, jako jediné rozumné alternativě, zvláště pokud se "zkoalí" se STAN.

2 0
možnosti

Myslím si, že jak ODS, tak TOP 09 byly strany jen na několik použití a mají po sezóně.

A tak se asi po bok KSČM zařadí jako stabilní opozice.

A KDU ČSL si překročení 5 %-ní hranice zase asi vymodlí.

0 0
možnosti

J78a39n 93R56á50ž

5. 2. 2017 19:08

Lidovci chtějí do koalice ze STAN a odstoupili od Bělobrádkova projektu vytvořit ze STAN volební účelovou stranu. Jestli to udělají, budou potřebovat 10%!:-)

0 0
možnosti

Ano, budu také volit KDU-ČSL nebo STAN!

:-)

0 0
možnosti

KDU-ČSL občas inklinovala k pravici, ale to skončilo, když z ní odešel Kalousek a založil si TOP09. Současná KDU-ČSL je křesťansko-sociální strana, jejíž místopředseda Jurečka je navíc Babišův poskok.

1 1
možnosti
Foto

Všechny ty 4 subjekty jsou to socialisté.

2 1
možnosti

ČSSD, ODS, TOP 09 a komunisti?

0 0
možnosti
Foto

J74a92k75u10b 17R95o18t85h

5. 2. 2017 14:30

ANO není žádná pravice. ;-O

9 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS