Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VU

Tvrzení eurohujera MUDr. Antonína Brzka (jinak člověka velmi hodného a laskavého) jsou nepěkně účelová až agresivní. Nefilozofujme prosím, zda "Strana práv občanů" a "Svoboda a přímá demokracie" jsou levicové či pravicové. Jak už z jejich názvu plyne, obě hájí zájmy spoluobčanů a princip vlastenectví; takže k sobě patří. Pokud volební zákon kandidaturu stran "s podporou" nejspíš připouští jakožto řádnou, nechť A. Brzek nehledá záminku k útoku. A v mezinárodně uznávaných zásadách "Desatero asertivity" pravidlo č. 4 zní: "Člověk má právo změnit svůj názor." My Češi jsme přece Slované; avšak A. Brzek celý život prosazuje zájmy Germánů. Proč? To jsem se od něho dodnes nedozvěděl. On skutečné vlastenectví vůči naší nevelké zemičce nezná a procítit jej zřejmě nedokáže. A. Brzek nemá rád prezidenta Osvoboditele T.G.M., neboť ten uvolnil náš národ z nadvlády habsburského Rak.-Uh. A. Brzek prezidenta Budovatele Dr. E. Beneše tuplovaně nesnáší, ačkoli o poválečném odsunu Němců z Československa, Polska a Maďarska rozhodly čtyři vítězné mocnosti. V r. 1947(?) byl Brzkův spoluvěrec, katolický biskup Dr. Jozef Tiso (kterého převelice ctil sám A. Hitler) odsouzen k trestu smrti. Edvard Beneš tehdy nechal (písemně?) hlasovat všechny členy čs. vlády, jak on má naložit s Tisovou žádostí o milost. Možná Tě nepřekvapí, milý A. Brzku, že za ev. Tisovo omilostnění se postavili výhradně a pouze všichni tři tehdejší ministři lidovečtí! To jenom pro Tvé ujasnění, kteří "hoši frajeři" mívají v dějinách fašizující sklony. A i kdyby se všechny "Kavárny" světa (včetně A. Brzka) rozkrájely v nečistém a pošetilém očerňování našeho upřímného pana prezidenta Miloše Zemana, on v r. 2018 tou zdí mediálních nástrah opět prostoupí a znovu zvítězí. Analogicky s Donaldem. Trumpem. Za svou osobu odmítám Bilderberg plus Trilaterální komisi a zpochybňuji Radu pro mezinárodní vztahy. Pro zbytek svého života nechci být vazalem jakési (už dnes se bortící) "Unie německé". Merkelová i Schultze jsou nepřijatelní.

1 0
možnosti
AR

Zajímavě napsáno R^R^

0 2
možnosti
RK

Pane! Můžete prosím vysvětlit čím se Okamura " fašizuje" ?!

2 0
možnosti
Foto

Hnědá koalice by to byla, kdyby se do ní přidala ROI nebo podobná organizace.

3 0
možnosti
MB

Nová doba - nové jevy ! Japonsko - komunistická spolupráce ! Tajemník OV KSČ Veleba - velebí prezidenta USA ! Bývalý ministr Chládek, je ochoten se veřejně znemožnit funkcí předsedy ! Prezident - hlava národa, nejenom že je ochoten mezi tyto postavičky osobně přijít - on je dokonce podporuje ! Chládkovi zprzní jméno - jemu to vůbec nevadí ! Jméno po otci k čemu - máme přece vůdce ! Pocházím z rodiny, kde urputný otec mne sprdával za nečisté boty ... Kdyby zjistil, "že jsem mezi podobnými" - byl bych vyvrhel rodiny a okamžitě vyděděn ! ... Je svoboda, každý se rozhoduje - je jeho bytostnou věcí, jak hluboce chce klesnout ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane plukovníku, jako hlavní armádní sexuolog jste byl kapacita. Ale toto?

3 2
možnosti
MS

Kouzlo nechtěného - sociální dembešle. :-)

2 0
možnosti
OP

Kdyby tam nebyla ta óda na KDU, bylo by to lepší

2 0
možnosti
MC

Fašisti=přímý levicový smrtící nástroj. Komunisté=zahalený levicový smrtící nástroj.

2 0
možnosti
MP

Těžko se to čte. Jen obecně : dělení pravice - levice dávno nestačí. U obou může jít o směr liberální, konzervativní, nacionální, kosmopolitní, příp. ve vztahu ke státu minimalistický či maximalistický. U populistů a extremistických hnutí pak jde o směs, kde je potřeba vypreparovat předpokládané trendy.

0 1
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
MUDr. Antonín Brzek, psychiatr a sexuolog

Seznam rubrik