Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky Starostům propadne jejich asi 2 až 3% hlasů, tj. 4 až 7 poslaneckých mandátů. Škoda.

0 0
možnosti

Nemusí to tak být! Záleží na tom, jak budou politicky makat! Když se však dostanou do parlamentu, to bude políček lidoveckým matadorům!

0 0
možnosti

Rv

Nesouhlasím! Jiří Čunek se postavil proti Pavlu Bělobrádkovi a vyhecoval lidovce k předčasnému ukončení koalice! Předvolební kampaň ještě nebyla zahájena a již pomalu rostly preference této koalici. Mladí lidovci měli odvahu riskovat a vítězit. Staří matadoři nebyli ochotni riskovat dle hesla "lepší vrabec v hrsti než holub na střeše". Ukončení této koalice takto předčasně bylo velkou chybou! Kladu si otázku, zda příčinou není tah Jiřího Čunka na post předsedy!

Obviňovat starosty pro odchod z kandidátky KDU-ČSL, není čestné. A obviňovat je ze snahy dostat se do sněmovny skrze druhou stranu, je zjevně nečestné, protože neúčasti ve sněmovně se nebáli. Jen projevili své úsilí, aby jejich politika se nerozplynula v politice lidovecké, aby si zachovali svoji svébytnost. Ta by byla zachována v koalici, ale nikoliv jako přívažek lidovců na jejich kandidátce.

Po rozpadu koalice lidovcům zůstane vrabec v hrsti i zcela bezpracně. Ale starostové si musí pořádně máknout, pokud se mají dostat do sněmovny. Když se tam dostanou, bude to mohutný políček pro lidovce!

:-)

0 0
možnosti

Víte pane Šimku, je otázka, kde je hranice mezi odvahou a nezodpovědností. Navržené řešení jít na kandidátku lidovců ve stejných pozicích jako v koalici by jen tu koalici zamaskovalo. Otevřenou kalici si dosud nikdo netroufl. Lidovci to chtěli zkusit, ale průzkumy byly varovné.

0 0
možnosti
Foto

Jsem upřímně zděšen! Rv

0 0
možnosti

Oni se až tak nevyděsili občané, jejich voliči, jako samotní lidovci, že se nedostanou do sněmovny, proto vycouvali.

2 1
možnosti

Báli se jen staří matadoři, omladina se nebála, že to nezvládnou!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS